Sunday, December 5, 2010

Best juga ;)

Assalamualaikum..
Hi!! ;))

Haa.. cuba tengok gmbar kat bwh ni.. cute kan?? err mksudku yg dlm cermin kaca tu.. ngeee.. dlm gmbr tu adalah baby orang utan.. Hiroshi nama die.. hehe... tu skrg dia dlm icu, kunun2 larr.. hehehehe... cumil kan?? hehe

ini gmbar baby orang utan kat sbelah Hiroshi. lupa da nama dia.. dia malu2 sket. hehe

Err.. ini lagi cumel kan? hihi.. ;p

Apa pun weekend ni sangat enjoy! dan terasa sangat bangga dapat menaja tiket utk family.. hehee.. walaupun duit makin kurang.. makin kurang.. tp xpe, duit boleh dicari, tapi hati insan-insan yang kita sayang tiada berganti.. btul tak?? ;))

Cuma.. weekend ini terasa kurang tanpa seorang,,.. guess who?.. heeee


gmbar kat atas dpan "Rumah Hantu".. tapi hampeh je.. masuk dlm tu nak buat aku tergelak.. hihii

Emm.. k lah stakat ni la dulu.. mata rasa ngantuk lak.. haih, dah lama aku x online lama2 camni.. hihi.. ok, have a nice day!!~~

bye n cau! ;p

2 comments:

  1. nak tye bnde same gak..ktne ni??? :P

    ReplyDelete

What do U think?